Se sport på computeren og slut fred i familien

Noget, der virkelig kan skabe en ophedet debat i familien, er, hvad man skal se i fjernsynet. For 40 år siden var der ikke så meget at diskutere, for da var der kun én kanal, nemlig DR, i hvert fald, hvis man ville se dansk TV, for de fleste kunne også se en svensk og måske en tysk kanal. 

I dag er der i nogle TV-pakker flere hundrede kanaler, og hvis man herudover også abonnerer på streamingtjenester, er mængden af underholdning nærmest ikke til at overskue. Derfor kan der let blive kamp om, hvad der skal vises på stuens store fladskærm, og man kan have svært ved at blive enige. 

Se sport på computeren og slut fred i familien 

En mulighed kan derfor være at reservere stuens TV til nyhedsudsendelser og øvrigt flow-TV og så beslutte, at hvis man vil se sport eller streame serier, skal det foregå på egen computer. Mange er helt vilde med sport, og netop derfor kan det være en fordel at gøre det på denne måde, for på sin computer kan man også let gå på nettet og få de seneste golfnyheder eller andre sportsnyheder. Hvis man er til fodbold og gerne vil se livescore, altså følge med i scoringer, mens kampen spilles, er der også mulighed for det. 

Det er på alle måder en helt anden virkelighed, vi lever i I dag end for blot få generationer siden. Selvom mange, særligt de ældre i familien, kan synes, at det hele var bedre i gamle dage, har den nye teknologi og de mange muligheder, den giver, i overvejende grad været en gave for langt de fleste mennesker. Således vil de færreste nok have lyst til at undvære deres mobiltelefon, muligheden for at sende e-mails eller ordne deres bankanliggender på computeren hjemme fra stuen.