Indret dit hjemmekontor og opnå produktivitet igen

Arbejder du hjemme her for tiden? Ligger du i din seng og er ved at falde i søvn midt i et Teams møde? Læs mere om hvordan du kan indrette dit eget hjem og genskabe produktiviteten fra din fysiske arbejdsplads derhjemme.

Ryd op på skrivebordet og sortér dine ting

Det er ingen hemmelighed at rodede omgivelser kan være distraherende. Måske skynder du dig at skubbe dine uorganiserede ting bag computeren så chefen ikke opdager at det roder på dit webcam. Derfor kan det være en god idé at sortere dine dokumenter og smide gamle papirer ud. Køb evt. nogle arkivkasser eller tidsskriftholdere og undgå den slags bekymring. Er du ikke vild med idéen om at smide ting ud? Vi har den rette løsning – læg alle dine forældede dokumenter og andre ting i disse kompakte papkasser og tag stilling til hvad du vil gøre med dem senere.

Udskift de gamle vægmalerier med citatplakater

Dine vægge trænger sikkert til at holde fast på splinternye billeder. Det kan blive kedeligt i længden når man ikke kan danne nye indtryk fra nye møbler. Måske tænker du sikkert: ”Kommer jeg ikke bare til at sidde og stirre på dem?” Svaret er smag og behag. Vi anbefaler at du køber indrammede citater. Citater fungerer rigtigt godt da de kan provokere en følelse hos personen. Afhængig af din stil kan du finde et citat der er opmuntrende, motiverende eller begge. Find et citat som ræsonnerer med optimismen. Mange butikker forhandler citatplakater og derfor kan du nemt finde en plakat der taler til dig.

Man kommer langt med planter

Der er flere årsager til hvorfor det er vigtigt at have planter med i mente, og det handler ikke kun om indretningen. Planter kan også skabe en fornemmelse af renlighed og natur i ens kære hjem. Planter er meget fleksible da man både kan hænge dem oppe i loftet eller stille dem pænt på skrivebordet. Du kan sagtens nøjes med en kunstig orkide fra Ikea eller finde en rigtig plante hos din lokale blomsterhandler. Det kommer som sagt an på ens personlig smag og heldigvis har du fuld kontrol over dette valg.

Tænk på din egen vision for det optimale hjem

Før du begynder at købe vores anbefalinger, kan du eventuelt selv overveje hvordan dit hjemlige arbejdsmiljø skal se ud. Er du mere til rene, hvide omgivelser, eller trives du i et hjem med pangfarvede møbler? Måske har du ikke brug for nye dekorationer? Det kan være at du skal prøve at flytte om på din seng eller reol. Uanset hvad skal du ikke gå på kompromis med indretning da det kan påvirke din arbejdsproduktivitet.