Hvor skal skiferien gå hen i år?

Skisæsonen er gået ind, og mange snehungrende danskere har allerede planlagt, hvor årets skiferie skal gå hen. Selvom det kan være forbundet med uforudsigelighed at bestille rejse i denne tid, vælger mange at tage chancen for igen at få sne under skiene. Læs med her og få gode tips til skiferien.

Uanset hvor du planlægger at tage hen på skiferie, kan det være en god idé på forhånd at undersøge, hvor meget sne der er faldet på det givne sted. Norske nyheder er der, hvor du kan kigge for at finde information om forholdene i Norge, og således også med andre lande.

Sverige er ideelt for børnefamilien

Østrig og Frankrig er blandt de absolut mest populære skidestinationer blandt danskerne, og særligt i Frankrig er man næsten sikker på at der er sne, da skisportsstederne ligger højt oppe i bjergene. Her er der gode pister, gode spisesteder og mange steder kan man opleve et hyggeligt miljø i de nærliggende landsbyer.

Også vores nabolande Sverige og Norge vælger mange at sætte kursen mod, særligt familier, for her er der ofte rigtigt gode forhold for børn. Hvis man foretrækker langrend, er disse lande sagen, og her venter hundredvis af kilometer, man kan tilbagelægge i stilhed og i pagt med naturen.

En anden grund til at vælge et af de nordiske lande til sin skiferie er også den noget kortere rejse, end hvis man valgte at tage sydpå til Frankrig, Italien eller et af de andre klassiske skisportslande. I løbet af få timer kan man køre til gode steder i både Norge og Sverige, og netop på grund af den relativt korte transporttid vælger mange børnefamilier denne løsning.

Det kan naturligvis også være en mulighed at tage langt væk til eksempelvis Canada eller USA, hvor der også venter gode skioplevelser.