Hvilke aktier er de mest anbefalede af kendte danske investorer?

Det er faktisk ret simpelt at købe aktier. Du behøver på ingen måde opfinde den dybe tallerken selv. Hvad med om du bare tager eksperterne med på råd?

Der findes masser af amatører, som hellere end gerne rådgiver dig om, hvilke aktier, der er gode at købe netop nu. Pas dog på med at tage alt, du hører, for gode varer.

Du kan tage de kendte danske investorer med på råd. Det bedste af det hele – de fører sig hellere end gerne frem med deres aktietips helt og aldeles GRATIS!

Spørg dig selv: Hvorfor skulle du eller andre fritidsinvestorer vide bedre end de førende danske eksperter?

De kendte danske investorer viser vej

Du kan med fordel tage eksperterne med på råd. De har meget mere erfaring med aktiehandel, end du højst sandsynligvis kan vise frem.

Før man plukker aktietips ned fra hylderne og kaster penge i selskaberne, skal man gøre sig nogle tanker:

 • Hvor risikovillig er du?
 • Er du kortsigtet eller langsigtet investor?
 • Er du i princippet ligeglad med, hvad du investerer i – bare det giver et solidt afkast?
 • Hvor mange penge har du at investere for?

Med dine egne præferencer på plads, er det tid til at gå på jagt efter nogle af de mest anbefalede aktier af kendte danske investorer.

Michael Friis Jørgensen – Aktiechef hos HC Andersen Capital

Med professionel erfaring fra aktiemarkedet siden år 2000, er det ingen novice, vi her har med at gøre. Fast del af investeringspodcasten Millionærklubben.

Friis Jørgensen udpeger aktier med en mellem- til lang tidshorisont. Du skal med andre ord være villig til at investere og så vente et stykke tid på at se dine penge blive mere værd.

– FLSmidth

Dansk cementkoncern, der leverer maskineri, knowhow og service til cementindustrien. Der bygges af alle kræfter i mange dele af Danmark – derfor vil efterspørgslen på service fra FLSmidth næppe ophøre i den nærmest fremtid.

Du kan også investere penge i cement. Det har historisk vist sig som en solid investering.

3 andre aktietips fra Michael Friis Jørgensen

 • Vestas Wind Systems
 • Plantronics
 • Enel

Mads Christiansen – Den dansk tech-ekspert

Hvis du er ude efter højrisikoaktier, har det tidligere været en god idé at tage Mads Christiansen med på råd. Særligt indenfor teknologi har han ramt plet flere gange.

Du kan også sagtens tage Mads Christiansen med på langsigtet råd. Du kan deponere dine penge i virksomheder, der forventes at vokse betydeligt i årene fremover.

– Delivery Hero

Multinational online madleveringsservice med base i Tyskland. Delivery Hero er allerede vokset enormt meget som firma siden starten i 2011. Madlevering er sandsynligvis ikke nået sit maksimale niveau endnu.

Du kan ride med Delivery Hero til nye højder.

3 andre aktietips fra Mads Christiansen

 • Goodfood Market Corp.
 • Carvana Co.
 • Kahoot AS

Lau Svenssen – Investering i værdipapirer siden 1978

Lau Svenssen er The Grand Old Man i Millionærklubben. Ofte kommer han med lange og rodede forklaringer om de enkelte selskaber. Han har dog masser at have de vise ord i.

Svenssen fokuserer på langsigtede investeringer i selskaber, der allerede tjener godt med penge.

– H. Lundbeck

Dansk medicinalfirma, der beskæftiger sig med forskning, udvikling, produktion, markedsføring og salg af lægemidler til behandling af psykiske og neurologiske sygdomme.

Lundbecks aktiekurs ligger i skivende stund lavt i forhold til tidligere tider. Men en række gode nyheder er det sandsynligt, at den vinder meget af det tabte tilbage.

3 andre aktietips fra Lau Svenssen

 • Bavarian Nordic A/S
 • Orphazyme A/S
 • Frontline LTD