Hvad er copytrading?

Har du ikke hørt om copytrading før? Så kan du med fordel læse meget mere om hvad det er og hvor du kan begynde at copytrade her i indlægget.

Hvis du endnu ikke har hørt om hvad copytrading det er, så lad mig forklare lidt nærmere om det. Copytrading er kort sag at du kopier andre kendtes investorers investeringer, som giver dig mulighed for at tjene penge på, andres investeringer. Det er det oplagte valg hvis du først lige er begyndt at investerer og måske ikke er helt inde i hvilke aktier der er gode at investerer i.

Hvorfor lader andre så dig investerer i det samme som de investerer i? Det er der en rigtig god grund til, for hver gang du copytrader en, så er der nogle handelsomkostninger ved at købe de aktier og der får den valgte copytrader en lille procentdel af handelsomkostninger. Hvis du også selv har lyst til at blive copytrader så kan du også gøre det, også kan du også tjene penge på at lade andre copytrade dig.

Men inden du kan gå i gang med at copytrade andre så skal du vælge en handelsplatform, hvor du har mulighed for at copytrade andre. Det kan du blandt andet gøre på etoro, som også er den handelsplatform som vi anbefaler du bruger til at investere på. Det er en af de største handelsplatforme der er på markedet og de anses også for at være en af de førende indenfor deres branche.

Ved at bruge etoro til at copytrade sparer du faktisk også mange penge i kurtager, for på mange af de andre aktieplatforme der betaler du høje gebyrer på køb og salg af aktier. Men hos etoro er der ingen gebyrer og du kan derfor spare rigtig mange penge, ved at vælge den rigtige platform til at copytrade.