Find et bakkebord online

Et bakkebord kan både være et praktisk møbel i form af at du kan bruge bordpladen som bakke, hvis du for eksempel skal servere mad til dine gæster. Derudover så er et bakkebord altså også et utrolig smart og moderne møbel, som du faktisk finder i utrolig mange danske hjem nu til dags. Hos prostore24.dk har vi samlet et kæmpe udvalg af unikke og moderne bakkeborde, så vi tør godt garantere dig at vi helt sikkert også har det bakkebord som du har gået og ledt efter til din bolig.

Du kan finde bakkeborde i mange forskellige størrelser, former og farver og der kommer hele tiden nye til i vores sortiment. I udvalget kan du finde to typer bakkeborde. Enten et med sammenklappelige ben eller også et bakkebord med separat understel, der er derfor noget for enhver smag.

Ved at købe dit bakkebord hos prostore24.dk, er du altid garanteret at du køber det til billigste pris. Du kan under hvert produkt, se de tre billigste forhandlere på markedet fra pricerunner. Det kan du forbi vi samarbejder med pricerunner, så vi har gjort det nemt for dig at finde det bakkebord du syntes om!

Bakkeborde med sammenklappelige ben

Det mest solgte bakkebord er et med ben som kan klappes sammen. Det er det fordi, det nemt kan foldes ud og pakke sammen igen når det ikke længere skal bruges. Det er perfekt til at serverer morgenmad på sengen eller hvis det skal bæres ind som et lille ekstra bord i stuen.

Bakkeborde med separat understel

Hvis du derimod har brug for et lidt større bord, så skal du kigge nærmere på et bakkebord med separat understel, de fås i mange store størrelser og der medfølger som regel ben med når du køber bakkebordet, i nogle tilfælde skal du dog tilføje det som ektra i kurven.