Entrémøbler – hvorfor bænken er et perfekt valg

Hvis du er på udkig efter møbler til din entre, så er et stykke, der helt sikkert bør være på din shortlist, bænken. Dette smalle siddemøbel gør god brug af den ofte knappe plads og giver dig siddepladser og opbevaringsløsninger i ét.

Med en blød pude giver den også et behageligt sted at sidde, mens du tager sko og støvler på. Lad os se på, hvorfor bænken er perfekt til din entre.

Komfortabel siddeplads

En bænk med en pude giver komfort og støtte, når du vil tage dine sko af eller på. Den er især nyttig, hvis du har børn, da de nemt kan hoppe op på bænken og nemt kan sætte deres fødder i deres sko. Alternativt kan en voksen også sidde komfortabelt, mens han eller hun snører sine sko.

Opbevaringsløsninger

Opbevaringsbænke er også gode til opbevaring! Mange bænke har skuffer eller rum under sæderne, hvilket gør dem perfekte til opbevaring af f.eks. frakker, hatte, paraplyer og andre ting, som du ikke ønsker at have liggende, men som du har brug for nem adgang til. Dette hjælper med at holde dine gange pæne og ryddelige, samtidig med at de giver praktisk opbevaring.

En bænk med indbygget opbevaringsplads kan give ekstra plads til opbevaring af ting som f.eks. udendørs tøj, hatte og handsker, paraplyer og endda sportsudstyr som hockeystave og hjelme. Du kan også vælge at bruge opbevaringsområdet under sædet til at opbevare kurve, der er fyldt med ting som f.eks. vanter eller hundesnore.

Alsidige og fleksible bænke

En anden fordel ved at tilføje en bænk til din gang er dens alsidighed. Bænke findes i mange forskellige stilarter fra rustikke træstykker til moderne metaldesigns.

Du kan også finde bænke med hynder eller endda indbyggede hylder til ekstra opbevaring eller udstillingsplads. Så uanset hvilken type gang du har, er der helt sikkert en bænk, der passer ind i din entré.

Du kan eventuel overveje en såkaldt trallebænk, som er fremstillet af genbrugsmaterialer og derfor mere miljøvenlig som møbel i forhold til meget andet på markedet.

Stilfuldt design

Den rigtige bænk vil ikke kun tjene et praktisk formål, men vil også forbedre udseendet af din entre. Find et design, der passer til både stilen i dit hjem og til længden – på den måde bliver du mødt af dit absolutte yndlingsmøbel, hver gang du træder ind ad døren! 

Du kan vælge en polstret version for ekstra komfort eller vælge mellem en række farver og materialer, der passer perfekt til enhver eksisterende indretning.  

Bænken er en perfekt tilføjelse til enhver gang takket være dens funktionelle design, der tilbyder både komfortable sideløsninger samt opbevaringsrum. Ikke alene vil den bringe bekvemmelighed ind i dit hjem, men den vil også være med til at fuldende dets stil – sørg blot for at finde en, der passer til både dit hjems stil og dets længde.