De bedste stuklister

For at fuldende sit hjem helt kan man installere nogle flotte stuklister. Der findes et stort udvalg af stuklister både i lavpris byggemarkeder, men det kan også findes online. Stukeksperten.dk er nogle af de førende forhandlere af billig stuk. De forhandler stuk, fodlister og vægpaneler i mange slags former og materialer. 

Hos https://www.stukeksperten.dk finder man det bedste af det bedste indenfor stukverden. Hvis man ikke vil gå på kompromis med noget, kan man til fordel tjekke deres sortiment ud. De laver stuk i god kvalitet. De samarbejder med nogle store fabrikker, så som Elite Decor, Marbet og Mardom. Stuk kan give rummet lidt ekstra kant. Der findes mange forskellige former for stuk.

Stuk i forskellige materialer

Det gode ved at vælge stukeksperten er at de ved, hvad de laver. Alle stuk rosetter og stuklister er formalet eller grundede i hvid. Derfor kan man hurtigt komme i gang med malingen, når man har monteret listerne. Man kan også købe billig stuk. Det er lavet af små flamingokugler. Flamingokuglerne er blevet smeltet sammen i en form. 

Den billige udgave kræver en anelse mere maling end de andre. Nogle af stuklisterne er lavet hård plast. Dette kan holde til en del slag eller tryk. Dette bruges desuden til fodlisterne. For at afslutte vægpaneler kan det være flot med stuk. Alle stuklister og rosetter sættes op med særlig stuklim. Derefter males de over med vandbaseret maling. 

Hvorfor vælge stuk?

En smuk stukliste kan være med til at skabe personlighed i indretningen. Alt efter hvilken stil man kører derhjemme, er der mange muligheder indenfor valg af stuk. Det smarte ved listerne er, at man nemt kan gemme ledninger væk af vejen. Tidligere har det været tungt og svært at sætte stuk op. Nu er det blevet lettere og meget billigere. Så alle kan være med.