3 gode grunde til at anskaffe sig en bordopvaskemaskine 

Er du bosat i en mindre bolig uden plads til en opvaskemaskine, kender du måske til det daglige gøremål ved at vaske op i hånden. Et gøremål som man sjældent ser frem til, og for dem med en opvaskemaskine blot er en bagatel. Med en bordopvaskemaskine kan det nu også blive en bagatel for dig, og du vil hurtigt opleve både at spare tid og penge i hverdagen. 

Der er ingen tvivl om, at opfindelsen af en opvaskemaskine er et ganske vidunder, som virkelig letter dagligdagen. Med en opvaskemaskine slipper man for at skulle vaske alt fra glas, tallerkner og bestik op i hånden, hvorved man sparer uendeligt mange timer. Timer som kan bruge andetsteds på både mere fyldestgørende og sjovere ting. For at alle kan nyde gode at opvaskemaskinens mange privilegier er bordopvaskemaskinen nu kommet til, og denne kan blive en værdifuld investering. 

En billig løsning 

En bordopvasker er mindre og mere kompakt end en almindelig opvaskemaskiner og gør den derfor billigere samt oplagt til mindre boliger og sommerhuse. Som det ligger i ordet, er en bordopvasker en opvaskemaskine som man kan have stående på bordet hvilket gør det både praktisk og lettilgængeligt. I stedet for at vaske op i hånden, kan du hermed blot smide alt service i din bordopvasker, hvor du hurtigt vil opleve at dit service både vil blive renere og pænere. 

Grundet bordopvaskerens mindre størrelse, er prisen også langt billigere end hvis du investerede i en almindelig opvaskemaskine. Du kan få en bordopvaskemaskine helt ned til en pris af 1500 kr. Hvilket gør det til en yderst værdifuld investering. Her kan du finde nogle af de bedste bordopvaskemaskine tilbud i Danmark

Miljøvenlig 

Ved at anskaffe sig en bordopvaskemaskine kan du reducere dit vandforbrug markant, og derved vaske op med større omtanke på miljøet. En bordopvaskemaskine bruger kun omtrent 1/6 af det vand du bruger når du vasker op i hånden, hvorfor du undgår at en masse vand går til spilde. Har du allerede en almindelig opvaskemaskine men kun et lille behov for opvask, kan en bordopvaskemaskine også være løsningen til dig. 

En reducering i budgettet 

Hvis man blot er bosat alene eller 2 personer, er det sjældent nødvendigt med en almindelig opvaskemaskine, medmindre man har et meget stort serviceforbrug. Her kan en bordopvaskemaskine komme dig til gode, da du ikke alene vil kunne vaske op med større omtanke på miljøet, men også opnå en besparelse i dit vand-og strømforbrug. 

Vasker man op i hånden, bruges der meget energi på at holde det rindende vand opvarmet. En bordopvaskemaskine er langt mere effektiv til at opvarme vand, og vil derudover også være i stand til at genbruge vand. Der er derfor tale om en investering som kan give store reduceringer i det årlige budget.