2023 trends indenfor herretøj

Herretøj for 2023 handler om at gøre et statement. Målet med mode for mænd i det kommende år vil være at gøre et indtryk på deres visuelle udseende og skille sig ud fra mængden. Moden indenfor herretøj er i konstant udvikling og følger med de nyeste tendenser. Her er nogle af de største tendenser inden for herremode i 2023:

1. Stilfuldt sportstøj – Komfort og stil mødes i denne sæson, da sporty elementer som snørebånd i taljen dukker op på hverdagstøjet. Hold øje med lyse farver og dristige prints, der ikke er for kraftige, men lige nok til at give et statement.

2. Farveblokering – Glem kedelige neutrale farver, farveblokering er kommet for at blive! Giv din garderobe mere liv med vovede kombinationer af kontrastfarver i ét look eller gå diskret til værks med tonale lag.

3. Oversized silhuetter – Oversized silhuetter har været populære i lang tid, og denne tendens er stadig stærk. Uanset om du har en frakke, bukser eller en sweater på, skal du gå i store og oversized størrelser for at gøre indtryk.

4. Mønstrede jakkesæt – Mønstre er in! Sæt dig i jakkesæt, men skiller dig ud ved at tilføje et strejf af mønstre til dit outfit med teksturerede stoffer og sjove prints.

5. Cykelshorts – Gør dig klar til en genopblomstring af cykelshorts – en uventet, men stilfuld måde at løfte dit look på denne sæson. Brug dem til stort set alt fra sweatshirts til t-shirts for at få en kantet stemning, der vil få dig til at vende hovedet!

6. Statement pieces – Sørg for, at dit look ikke er for kedeligt ved at tilføje statement pieces som f.eks. lyse sko, unikke smykker eller iøjnefaldende hatte. Disse dele vil være med til at give dit outfit et sjovt og kreativt twist.

7. Bæredygtig mode – Bæredygtig mode er på vej frem i takt med, at flere mennesker bliver opmærksomme på vigtigheden af etisk tøj. Hold øje med bæredygtige stoffer, miljøvenlige materialer og økologiske fibre, hvis du vil være med i denne trend.

8. Casual skrædderi – Skrædderi handler om at give dig et skarpt og struktureret look, men i 2023 tager det en mere afslappet drejning. Hold øje med afslappede pasformer, subtile detaljer og behagelige stoffer, når du køber dit næste skræddersyede stykke tøj.

9. Logo-mania – Logos er overalt denne sæson, og de er ikke længere begrænset til streetwear! Uanset om det er en broderet logopatch på en blazer eller trykte logoer på sweatshirts, skal du sørge for at tilføje nogle mærkevarer til din garderobe i år.

10. Legende tilbehør – Afslut dit look med legende tilbehør som f.eks. mismatchede øreringe, farverige sokker eller dristige slips og lommetørklæder. Dette er den perfekte måde at tilføje personlighed og stil til.

Dette er blot nogle af de tendenser inden for herremode, som vi forventer at se i 2023. Uanset om du er på udkig efter noget dristigt eller subtilt, så sørg for at følge med i disse nyeste stilarter for at være på forkant med udviklingen!