Din genvej til gratis streaming tjenester i Danmark

Streaming af TV, lyd- og e-bøger samt podcasts er ikke billigt, specielt ikke når man skal forsøge at finde det udvalg, indhold og underholdning som passer til en selv og det er spredt ud over mange forskellige streaming tjenester og derfor kan det være lønsomt og smart at finde gratis streaming tjenester eller tjenester som tilbyder en gratis prøveperiode for at spare penge.

Gratis prøveperioder er en velkendt måde for streaming tjenester at anskaffe nye kunder på og en lønsom måde for forbrugere at teste og ikke mindst spare penge på streaming tjenester på.

3 streaming tjenester du kan prøve helt gratis

Gratis streaming er fryd for ørene, men det er desværre de færreste streaming tjenester som er 100% gratis. Enkelte tjenester tilbyder gratis streaming, mod at du ser reklamer ind imellem, på samme måde som YouTube er bygget op og andre tilbyder en gratis prøveperiode, altså gratis streaming i en begrænset periode.

Herunder kan du finde 3 streaming tjenester du kan prøve gratis i en begrænset tidsperiode, du kan frit opsige abonnementet før prøveperioden, slutter og dermed ikke betale en eneste krone, men samtidig få fuld tilgang til alt indhold på platformen i hele prøveperioden.

1. Bookbeat

Den populære lyd- og e-bogstjeneste Bookbeat er ikke så kendt som den måske burde være. Streaming tjenesten som tilbyder lydbøger og e-bøger

Tjenesten tilbyder alle nye kunder en gratis prøveperiode på 30 dage.

2. Viaplay

Viaplay er en streaming tjenester for hele familien, her kan du finde film og serier som passer til enhver anledning og hvis du går død I at se det indhold som et abonnement indeholder, så kan du også købe og leje film igennem deres tjeneste.

Tjenesten tilbyder alle nye kunder en gratis prøveperiode på 2 uger.

3. Podimo

Podimo er Danmarks største streaming tjeneste indenfor podcasts, men det er ikke alt Podimo har at byde på. Hos Podimo kan du nemlig finde populære lydbøger og e-bøger foruden fornævnte podcasts fra populære danske og udenlandske podcasters.

Tjenesten tilbyder alle nye kunder en gratis prøveperiode på 45 dage.

Streaming tjenester som er gratis (med reklame)

Som nævnt, så er der ikke rigtigt nogle streaming tjenester som tilbyder deres service 100% gratis, du må enten forholde dig til en begrænset periode hvor indholdet er gratis eller også må du bære over med at se på reklamere en gang imellem.

DR TV

DR står for Danmarks Radio og er altså en af de Tv-kanaler vi ”alle” betaler til igennem skatten eller nærmere det som kaldes for ”licens” – En licens som mange danskere er imod.

Til trods for den lave popularitet, så er DR TV et sted du kan streame indhold gratis og det er alt en streaming tjeneste som er gratis for alle i Danmark.

ViaFree

Viaplay har også en gratis udgave som kaldes for ViaFree. Her kan du streame et stort udvalg af underholdningsindhold, men du må se på reklamere fra tid til anden, så hvis du ikke har noget imod reklamer og ønsker god underholdning, så er ViaFree absolut et godt valg.